Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dlaczego ludzie uważają polaków za najgorszych?

Zarax

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

"Myslalem ze mam kolegow" Hhahahahahah. Wiadomo, teraz tez mialem przegrana a w enemy team polak który "niby" wycarrowal i pisze "Scierwa jestescie"

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

Bo większosć polaków nie umie grać :-) Polak albo ocieka zajebistością na rankedach albo jest c*****y ,nie spotkałem średniego :-)

Kliknij obrazek ,by powiększyc...4925614034329421154198.jpg

47990292595971448862.png

Opublikowano

Nic nowego.. mam wrażenie, że ten serwer zamienia się z EUNE na EUPOL.

185101413585933840951.png

Lecze raki w soloq <3

Opublikowano

Sam mam na nick SpoconyPolak i w lobby lecą hejty na mnie, a jak mam dobre staty to mnie przepraszają itd.

Pamiętam kiedyś na rankedzie w silverze nie chcieli mnie puścić na topa jaxem, a w końcu powiedzieli idź polaczku itd. miałem wtedy 0/2 na początku, a po 15 minutach około 11/3 i reszta teamu trochę odstawała ode mnie więc napisałem im " im fucking polish so i go afk bb" wbiłem pod koniec i mnie wyzywali żeby dostał raka i te sprawy :<

Opublikowano

Sam mam na nick SpoconyPolak i w lobby lecą hejty na mnie, a jak mam dobre staty to mnie przepraszają itd.

Pamiętam kiedyś na rankedzie w silverze nie chcieli mnie puścić na topa jaxem, a w końcu powiedzieli idź polaczku itd. miałem wtedy 0/2 na początku, a po 15 minutach około 11/3 i reszta teamu trochę odstawała ode mnie więc napisałem im " im fucking polish so i go afk bb" wbiłem pod koniec i mnie wyzywali żeby dostał raka i te sprawy :<

Kiedyś chyba grałem z Tobą...nick mi się skojarzył :D

Opublikowano

Możliwe, bo jestem też w goldzie i często gram rankedy, lecz unikam typowego zachowania polaków. Praktycznie nic nie piszę na chacie jeżeli nie trzeba. Wydaje mi się, że tylko na poziomie brąz/silver bardzo nie lubią polaków, bo rzadko mnie wyzywają. Wczoraj gościu pytał mnie czy jestem polakiem ja napisałem, że tak to on "always with polish shiet" potem ja się go spytałem skąd jest to on napisał, że z czech i ktoś inny go zaczął wyzywać od większego gówna :D

Opublikowano

Możliwe, bo jestem też w goldzie i często gram rankedy, lecz unikam typowego zachowania polaków. Praktycznie nic nie piszę na chacie jeżeli nie trzeba. Wydaje mi się, że tylko na poziomie brąz/silver bardzo nie lubią polaków, bo rzadko mnie wyzywają. Wczoraj gościu pytał mnie czy jestem polakiem ja napisałem, że tak to on "always with polish shiet" potem ja się go spytałem skąd jest to on napisał, że z czech i ktoś inny go zaczął wyzywać od większego gówna :D

Mi się nie zdarza wyzywać kogoś, a tym bardziej za to, że jest polakiem, bo w sumie to w ogóle nie flejmuje. xD

Ale prawda jest taka, że to właśnie polacy w większości reprezentują żenujący poziom.

Ja tam lubię grać z polakami, zawsze się pośmieje, popisze z kimś i w ogóle.

Niestety jednak kiedy gram z polakami, to częściej mecz kończy się się porażką, ponieważ się między sobą wyzywają.

Opublikowano

Mi się nie zdarza wyzywać kogoś, a tym bardziej za to, że jest polakiem, bo w sumie to w ogóle nie flejmuje. xD

Ale prawda jest taka, że to właśnie polacy w większości reprezentują żenujący poziom.

Ja tam lubię grać z polakami, zawsze się pośmieje, popisze z kimś i w ogóle.

Niestety jednak kiedy gram z polakami, to częściej mecz kończy się się porażką, ponieważ się między sobą wyzywają.

Ciekaw jestem, czy dałoby radę perm bana na chata dostać? Bym sobie skołował. :D

Opublikowano

Ciekaw jestem, czy dałoby radę perm bana na chata dostać? Bym sobie skołował. :D

Raczej nie xD

Perma to nie, ale na jakąś ilość meczy już tak.

Opublikowano
Można dostać prawie perma... Ban na 640gier na chat xD Jeden streamer dostał, nie pamiętam nazwy :D

Ja nie cierpię polaków... Rzadko kiedy zdarza się jakiś ogarnięty, a jak gram z jakimś polakiem to najczęściej widzę "MID OR FEED" "ME MID OR I TROLL" i tak w prawie każdej grze z polaczkami ;__;

graphic.png

Opublikowano

Polaków w lolu, jak i w innych grach nie lubią głównie za to, że sami siebie wyzywają. Większość nie wie co to kultura i to jest smutne.

Coraz młodsze pokolenia zaczynają grę, a później dziwne, że idzie łepek 10 lat i przeklina na podwórku, jak z gier się tak nauczył.

­

809131449509880369478.gif
Opublikowano

No coz tacy jestesmy z natury nic na to nie poradzicie.

Pomogłem? To dobrze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...